[VIDEO] “Jelesnyer Jadi Anak Dia,Macam Mimpi Je Dapat Sambutan Macam Tue”-Datuk AC Mizal Buat Kejutan Hari Lahir Buat Anak,Buat Netizen Cemburu

  • Datuk AC Mizal di lihat sebagai seorang ayah yang cukup loving apatah lagi dengan anak perempuannya. Baru-baru ini, ketika anak perempuannya itu pulang dari sekolah, Datuk AC Mizal dan isteri Datin Emylia telah menyediakan satu kejutan istimewa buat anak mereka yang telah menyebabkan anak dia terkejut besar bila masuk ke dalam rumah.

Ketika anaknya penat balik dari sekolah, tersenyum dalam terkejut si anak melihat ayah dan ibunya menyanyikan lagu hari lahir. Paling best, di atas lantai terdapat ada banyak hadiah yang di sediakan buatnya.Meja makan juga sudah lengkap dengan semua susun atur gelas dan pinggan dengan sangat cantik.

Ia bagaikan satu sambutan hari lahir yang istimewa dan menjadi impian ramai anak-anak dari keluarga mereka. Nampak sangat loving dan bahagia mereka kan? Anak Datuk AC Mizal itu di kenali dengan nama Fearyssa.

Tidak cukup dengan itu, Datuk AC Mizal juga membawa Fearyssa dan keluarga untuk makan malam istimewa di tempat mewah bersama teman-teman yang lain. Nampak seronok betul anak dia. Fearyssa menerima banyak ucapan hari lahir dari ramai rakan artis ayahnya di laman IG.

Kata Datuk AC buat puteri kesayangannya,“Happy birthday to my @princessfeaeryssa although mummy n daddy a bit busy but we will never miss to celebrate ur birthday…u r our sunshine…nak dukung tapi takut jatuh peranakan daddy….muahhhh we love u , happy birthday 🎈🎉🎊@princessfeaeryssa”

“jelesnyer jadi anak dia..macam mimpi je dapat sambut besday mcm tu..aku pun nak gaak waaaa”

“selalu harap zaman kanak2 aku mcm ini…..lain org lain rezeki kan..harap dapat jadi mak ayah mcm ini…best je aku tgk “

“waah bestnyerr.banyak nyer hadiah…apelah yang ada kat dalam tu”

” selamat hari lahir dik..moga jadi anak yang baik ya”

“bagus datuk ac ni..dia makin loving dengan anak2…..cuma dengan anak2 dengan yg dulu agak jarang dia share dekat umum sebab yang sana suka jaga privasi”

“besttttt..meriah walau pun buat kat rumah “

Sumber – KisahDunia